Deal done for
TDE-Lighttech

Aeternus begeleidt overname TDE-Lighttech door Controllux Groep

TDE-Lighttech, dé Nederlandse fabrikant van professionele LED-verlichting en toebehoren, is overgenomen door de Controllux Groep. Aeternus begeleidde de aandeelhouders van TDE-Lighttech bij deze verkoop.

TDE-Lighttech is de Nederlandse fabrikant van professionele LED-verlichting en toebehoren. Sinds 1999 is TDE-Lighttech zeer actief in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige LED-verlichting. Na jarenlang prachtige projecten te hebben gerealiseerd en een breed productassortiment te hebben ontwikkeld hebben Donald van Rijswijck en Stefan Mooij ervoor gekozen om voor de verdere groei van TDE-Lighttech veilig te stellen om hun bedrijf over te dragen aan de Controllux Groep. Controllux is een totaalleverancier voor o.a. de theater, tv, film, en entertainmentindustrie en heeft een drietal eigen vestigingen in Nederland, België en Luxemburg. Door het bundelen van de krachten, ontstaat een complete en krachtige organisatie. Door gezamenlijk gebruik te maken van de back-office, technische dienst, magazijnen en marketing, krijgt TDE de mogelijkheid het merk verder uit te bouwen en wereldwijd verder uit te rollen.

Over TDE-Lighttech

 

tde logo

TDE-lighttech is de Nederlandse fabrikant van professionele LED-verlichting en toebehoren. Sinds 1999 is TDE-lighttech zeer actief in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige LED-verlichting. TDE-lighttech maakt alleen gebruik van LED-chips van kwaliteitsmerken als Osram, Nichia, Cree en Luxeon. TDE is een zeer dynamisch bedrijf dat de innovatieve LED markt zeer nauwlettend in de gaten houdt. Hierdoor kunnen wij als geen ander inspelen op de nieuwste ontwikkelingen op LED-gebied en de nieuwste LED-technologie toepassen in onze producten. Het modulaire karakter van de TDE LED producten, maakt dat voor nagenoeg ieder lichttechnisch vraagstuk een passende oplossing geboden kan worden.

Meer informatie: www.tde-lighttech.nl

Over Controllux Groep

Controllux

Controllux is een firma die zich bezighoudt met licht in de ruimste zin van het woord. Controllux werd in 1968 opgericht en is uitgegroeid tot wat het nu is door samensmelting van diverse bedrijven als Ultrex, Corne Light, Taintronix en Barndoor en TDE-lighttech.

Als gevolg van deze samensmelting bevinden zich bij Controllux een aantal zeer gerenommeerde merken onder één dak en beschikken ze over meer dan veertig medewerkers verspreid over 3 locaties in Nederland, België en Luxemburg.

Meer informatie: https://controllux.com/

Recente deals

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier een (online) gesprek aan met een ervaren bedrijfsovername adviseur.