Deal done for
Javelin ICT
21-04-2021

Aeternus begeleidt Javelin ICT bij overname door Cubics

ICT dienstverlener Cubics uit Tilburg, neemt sectorgenoot Javelin ICT uit Eindhoven over. Aeternus begeleidde Javelin ICT bij de verkoop aan Cubics.

Voor Javelin ICT is de overname een logische stap. De organisatie was toe aan kennisuitbreiding en extensie van verschillende bedrijfsprocessen. Het was tijd voor een nieuwe ontwikkeling en Cubics sluit naadloos aan op wat de organisatie voor ogen heeft. Ook voor de fase waar Cubics zich in bevindt komt de overname precies op het juiste moment. Cubics zit midden in een groeifase en zij hebben nog stevige groeiambities voor de toekomst. Onder andere middels overnames om schaalvergroting te creëren en op deze manier samen met andere IT-partijen maximale impact te bereiken.

Directeur Alex Otten van Cubics:

“Met Javelin ICT krijgen we een hele mooie partij aan onze zijde. Wij verwachten met deze overname onze dienstverlening nog verder te optimaliseren. Qua diensten, bedrijfscultuur en type relaties passen we uitstekend bij elkaar. Ik kijk er dan ook heel erg naar uit om onze kennis te bundelen en samen prachtige dingen te realiseren.”

Aeternus wenst beide bedrijven veel succes!

Over Javelin ICT

 

javelin logo

Javelin is een dynamische dienstverlener in de Informatie & Communicatie Technologie. Vanuit het Eindhovense bieden zij met een team van 22 medewerkers hun klanten innovatieve oplossingen op het gebied van ICT-beheer, netwerkbeheer, systeembeheer, monitoring, ICT infrastructuur, online werkplekken, VoIP telefonie en maatwerk software.

Meer over Javelin ICT https://www.javelinict.nl/

Over Cubics

 

cubics logo

Cubics is een vooraanstaand IT-bedrijf met meer dan 50 werknemers. Vanuit hun kantoor in Tilburg leveren zij diensten op het gebied van strategie, implementatie, beheer, support en security van IT infrastructuur.

Meer over Cubics https://cubics.nl/

Recente deals

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier een (online) gesprek aan met een ervaren bedrijfsovername adviseur.

Aeternus houdt met haviksoog de ondernemer in het oog van een afstand