Deal done for
Kneepkens ICT Services
26-04-2021

Aeternus begeleidt Kneepkens ICT Services bij overname door Becs IT Services

Becs IT Services uit Weert, neemt het eveneens in Weert gevestigde Kneepkens ICT Services over. Aeternus begeleidde Kneepkens ICT Services bij de verkoop aan Becs IT Services.

Ruud Kneepkens heeft met Kneepkens ICT Services altijd het doel gehad om IT eenvoudig en begrijpelijk te maken door één totale IT oplossing te bieden en een echte adviseur voor zijn klanten te zijn. In zijn streven om deze visie te continueren heeft hij de samenwerking met het eveneens Weertse Becs IT Services gezocht wat uiteindelijk heeft geleid tot de overname van Kneepkens ICT Services door Becs IT Services.

Directeur Ruud Kneepkens van Kneepkens ICT Services:

“Door het opzoeken van de samenwerking met Becs IT Services kan ik kwaliteit en continuïteit aan mijn klanten blijven bieden op een manier die past bij mijn persoonlijke ambities, mijn bedrijf en het serviceniveau dat mijn klanten verwachten”.

Aeternus wenst beide bedrijven veel succes!

Over Kneepkens ICT Services

 

kneepkens

Na oprichting in 2008 is Kneepkens ICT Services uitgegroeid tot een professionele en solide onderneming. Vanuit hun vestiging in Weert bedienen zij ongeveer 150 klanten in het MKB op het gebied van netwerk & systeembeheer of webdesign.

Meer over Kneepkens ICT Services https://kneepkens-ict.nl/

Over Becs IT Services

logo becs 

Becs IT Services is een servicegerichte IT-dienstverlener Met vestigingen in Weert en Maastricht-Airport beschikt Becs IT Services over zo’n 40 medewerkers.

Meer over Becs IT Services https://www.becs.nl/

Recente deals

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier een (online) gesprek aan met een ervaren bedrijfsovername adviseur.

Aeternus houdt met haviksoog de ondernemer in het oog van een afstand