Deal done for
Microfan
16-06-2021

Aeternus begeleidt Microfan bij overname door Stienen BE

Stienen Bedrijfselektronica (BE) uit Nederweert neemt branchegenoot Microfan uit Horst over. Beide familiebedrijven bundelen hun krachten op het gebied van dierwelzijn en stalautomatisering.

Aeternus vond voor Microfan de juiste koper in Stienen BE, een partner waarmee ze een next level bereiken in groei en ontwikkeling en de toekomst voor het familiebedrijf een boost kunnen geven. De samenwerking op het vlak van ontwikkeling en schaalvergroting biedt kansen voor beide bedrijven in een sterk veranderende markt. Met name op het gebied van dierwelzijn, web-based oplossingen en datamanagement liggen grote kansen en uitdagingen voor de toekomst.

Directeur Peter van Issum van Microfan.

“Samen slaan we de handen ineen en creëren we de toekomst van dierwelzijn en stalautomatisering. Tegelijkertijd geven wij op deze wijze invulling aan het borgen van de continuïteit van ons familiebedrijf”.

Aeternus wenst beide bedrijven veel succes!

Over Microfan

Microfan logo

Microfan ontwikkelt en levert besturingssystemen voor de intensieve veehouderij wereldwijd. Het familiebedrijf is in 1982 opgericht en werkt samen met partners in meer dan 40 landen.

Meer over Microfan https://microfan.com/

Over Stienen BE

Stienen logo

Het in Nederweert gevestigde familiebedrijf biedt een compleet assortiment stalcomputers, luchtregelunits ventilatoren, alarmsystemen en managementsoftware voor veehouderijen wereldwijd.

Meer over Stienen BE https://www.stienenbe.com/

Recente deals

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier een (online) gesprek aan met een ervaren bedrijfsovername adviseur.

Aeternus houdt met haviksoog de ondernemer in het oog van een afstand